Rocket League Anniversary Update brengt nieuwe auto's, items en arena

  De Rocket League Anniversary Update, die vandaag gelanceerd is, komt met een aantal gratis cosmetics. Zo is er een nieuwe arena beschikbaar in alle playlists en introduceert Psyonix een aantal nieuwe cosmetics. De volledige lijst met aanpassing heeft Psyonix gepubliceerd op haar website.

  Met de Rocket League Anniversary Update viert ontwikkelaar Psyonix het tweejarige bestaan van Rocket League. In de update is veel nieuwe content aanwezig. Zo kunnen spelers nu hun eigen Goal Explosion veranderen. De explosie die te zien is wanneer je scoort was voorheen voor iedereen hetzelfde, maar is nu dus aan te passen.

  Vier nieuwe explosies zijn beschikbaar als common drops (die iedereen na een online match krijgt), de overige Goal Explosions zijn beschikbaar in de nieuwe Overdrive crate. Deze kist is in de plaats gekomen van de Champions crate.

  Daarnaast is Competitive Season 4 tot een einde gekomen. Als je hebt geparticipeerd in dit seizoen en een rank hebt behaald, krijg je de speciale Season 4 Items. Wil je graag weer verder met het behalen van een hogere rank? Wees dan niet getreurd want het vijfde seizoen begint nu. De volledige lijst met aanpassingen en toevoegingen is te vinden op de officiële Rocket League website.

  Speciale Rick and Morty items in de Rocket League Anniversary Update

  In samenwerking met de populaire TV show Rick and Morty introduceert Psyonix speciale Rick and Morty items. Zo zijn er bijvoorbeeld de Interdimensional GB boost, een Rick antenne en een Mr Meeseeks topper. Deze nieuwe items zijn beschikbaar als drops in de game. Je krijgt ze dus na het spelen van een wedstrijd.

  Meer weten over Rocket League? Lees dan ook onze Rocket League review. Heb je de nieuwste Rick and Morty trailer nog niet gezien? Bekijk dan hier de Rick and Morty seizoen 3 trailer!

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.