Rock Band 4 leaderboards worden gereset om bugs op te lossen

  Ontwikkelaar Harmonix heeft een oplossing gevonden voor de bugs in Rock Band 4, maar niet alle spelers zullen hier blij mee zijn. De Rock Band 4 leaderboards worden namelijk gereset om deze problemen op te lossen.

  Dit heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt via een blogpost. In dit bericht wordt gesproken over de januari update voor Rock Band 4, die naast nieuwe kleding voor de personages een grote verandering brengt naar de leaderboards. Harmonix laat weten grote aanpassingen te maken in de codebase, waardoor de betrouwbaarheid en stabiliteit van de leaderboard scores aanzienlijk verbeterd worden.

  Rock Band 4 leaderboards gereset na update

  Rock Band 4 bevatte een aantal bugs na release, maar Harmonix laat weten druk bezig te zijn deze op te lossen. Daarom worden deze uitbuitingen nu aangepakt, maar hiervoor moeten eerst alle Rock Band 4 leaderboards gereset worden. Deze maatregel wordt genomen omdat de update veranderingen brengt naar bijna elk lied, elk instrument en elke moeilijkheidsgraad in de game. Vervolgens zal Harmonix de code aanpassen waardoor het in de toekomst makkelijker wordt voor de ontwikkelaar om bugs op te lossen.

  Harmonix benadrukt hierbij dat alleen de high scores op de leaderboards gereset worden. Spelers die Full Combos behalen verliezen geen data op hun lokale saves. Spelers blijven ook de Song Plays statistieken op hun Player Stats scherm behouden.

  Wanneer de januari update precies uitkomt is op dit moment nog niet bekend. Rock Band 4 is verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One.

  Rock Band 4

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.