Robinson The Journey PC release aangekondigd

  Crytek heeft de Robinson The Journey PC release aangekondigd. Vanaf januari kun je aan de slag in deze wereld vol dino's op de PC. De game was tot nu toe alleen speelbaar op de PlayStation 4 met PlayStation VR.

  De dinosaurusgame Robinson The Journey zal vanaf januari ook speelbaar zijn op PC. Robinson The Journey is tot nu toe alleen speelbaar op de PlayStation 4. Het nieuws komt voor velen als een verrassing, eerder werd namelijk gedacht dat de game een PlayStation exclusive zou blijven.

  Toen de PS4 Pro uitwam kreeg Robinson al een grafische upgrade. Nu de game op PC speelbaar zal zijn, zal deze upgrade waarschijnlijk nog beter zichtbaar zijn. Dit komt vooral vanwege de specificaties van de Oculus Rift.

  De Oculus Rift is namelijk verbonden met een krachtigere machine, een PC in plaats van een PS4. De Oculus Rift beschikt ook over een beter scherm, eenje met een resolutie van 2160x1200. De PlayStation VR headset moet het doen met een schermresolutie van 1920x1080.

  Robinson The Journey PC release komt als een verrassing

  Waarom Crytek toch besluit Robinson The Journey uit te brengen op PC, wordt niet officieel gezegd. Het kan natuurlijk altijd al het plan geweest zijn om de game uiteindelijk naar PC te brengen. Ook de financiële problemen van Crytek zouden een reden kunnen zijn waarom er is besloten de game ook uit te brengen op PC.

  Robinson The Journey is niet de enige dinosaurusgame in VR. Het populaire spel ARK Survival Evolved zal ook een VR versie krijgen, die ARK Park gaat heten. In ARK Park zal er van alles te leren zijn over de wezens die vroeger over onze aarde liepen.

  Een officiële Robinson The Journey PC release datum is nog niet gegeven. Wel wordt er vermeld dat de game vanaf januari op de PC te spelen is. Voor nu zul je de game dus alleen op de PlayStation 4 kunnen spelen.

  Robinson: The Journey

  Verkijgbaar vanaf 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.