Riverdale seizoen 3 op Netflix onderweg - De eerste details!

  Riverdale seizoen 3 op Netflix is onderweg. De serie wordt door The CW geproduceerd, maar Netflix heeft de internationale uitzendrechten. Vermoedelijk komt het derde seizoen in oktober op Netflix.

  The CW

  The Hollywood Reporter meldt dat Riverdale seizoen 3 onderweg is en dat betekent dat het volgende seizoen waarschijnlijk ook naar Netflix komt. Netflix heeft de internationale rechten om de serie die oorspronkelijk door The CW gemaakt wordt uit te zenden. Wekelijks zullen dan nieuwe afleveringen van de serie verschijnen.

  Wanneer het nieuwe seizoen precies zal verschijnen is officieel nog niet bekendgemaakt. Als we een kijkje nemen naar wanneer de eerdere seizoenen verschenen, kunnen we ervan uit gaan dat het ergens in oktober 2018 zal zijn. Het tweede seizoen kwam ook half oktober naar Nederland, net als andere The CW-series die ook op Netflix te zien zijn.

  Het derde seizoen van Riverdale zal ook meer aandacht schenken aan twee karakters. Toni Topaz (gespeeld door Vanessa Morgan) en Reggie Mantle (Charles Melton) worden namelijk onderdeel van de hoofdcast en zullen daarom grotere rollen hebben. Hoe dit precies in het verhaal verwerkt gaat worden, is nog onbekend.

  Riverdale seizoen 3 op Netflix vervolgt een duister einde

  Als we het commentaar van de acteurs mogen geloven, zal het einde van seizoen 2 vrij duister zijn. Zo heeft KJ Apa (hij speelt Archie) laten weten dat de laatste aflevering een tragisch event zal bevatten. Riverdale seizoen 3 kan het tweede seizoen vervolgen door momenten na de seizoen 2 finale af te spelen, maar een tijdsprong is natuurlijk niet uitgesloten.

  Riverdale seizoen 2 eindigt met de finale die vanaf 17 mei op Netflix te zien zal zijn. Dit is ook de dag waarop de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 onthuld wordt, dus er is die donderdag genoeg te bekijken. Een dag later verschijnt op Netflix overigens ook het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why en daarvan zijn de eerste verhaaldetails bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.