Riverdale Season 4 releasedatum bekendgemaakt

  Ondanks twijfels of er ooit een vierde seizoen zou komen, is het straks toch zover! Riverdale Season 4 is niet ver meer van ons verwijderd, want de releasedatum van deze immens populaire Netflix-serie is nu bekendgemaakt. Volgende maand kunnen wij al aan de slag met een heel nieuw Riverdale-avontuur.

  Netflix

  De releasedatum van dit nieuwe Riverdale-avontuur werd bekendgemaakt via de Instagrampagina van Netflix. Op die pagina staat een foto van KJ Apa, de acteur die Archie in de serie vertolkt, met daarbij de tekst: "Hey, moet je horen!"

  Bingewatchen met Riverdale Season 4 releasedatum

  Er is niet zomaar voor deze acteur gekozen om het nieuws bekend te maken. De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen wordt namelijk geen gebruikelijke aflevering. In die aflevering wordt namelijk Luke Perry geëerd. Dit is de acteur die in Riverdale de vader van Archie speelde en hij overleed op 52-jarige leeftijd dit jaar. Eerder werd er al getwijfeld of het overlijden van Perry niet het voorlopige einde van de serie zou betekenen.

  De post bestaat uit twee afbeeldingen die samen het nieuwe seizoen aankondigen. In de reacties is al te lezen hoe enthousiast Riverdale-fans zijn dat ze straks weer nieuwe afleveringen kunnen bekijken.

  Riverdale Season 4 start 10 oktober

  Het nieuwe seizoen van Riverdale start 10 oktober. Dan kun je direct het hele seizoen bekijken. Dan weten we hoe het avontuur verder gaat. Kun je niet wachten, dan hebben wij ook een special met vijf Netflix-series die je in de tussentijd kunt bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.