Riverdale season 3 trailer geeft de releasedatum

  De eerste Riverdale season 3 trailer is uitgebracht en toont wanneer de nieuwe afleveringen eraan komen. In oktober kunnen we zien hoe Archie het in de gevangenis moet vertoeven. De trailer toont ook veel beelden van vorig seizoen.

  De eerste Riverdale season 3 trailer is tijdens San Diego Comic-Con uitgebracht en toont de releasedatum. In de Verenigde Staten zal de serie op 10 oktober terugkeren voor het derde seizoen. Netflix Nederland zal de serie vermoedelijk een dag later uitzenden, net zoals dat vorig jaar gedaan werd voor het tweede seizoen. Daarvan verscheen elke week binnen 24 uur de nieuwe aflevering na de uitzending in de VS.

  De drie minuten durende trailer geeft een eerste blik op hoe Archie het in de gevangenis moet gaan overleven. Toch lijkt dit niet al te lang te duren, want in de trailer zien we hem ook buiten de cel en zelfs op vrije voeten. Hij is namelijk te zien samen met Veronica, Betty en Jughead in zijn opgeknapte auto onderweg naar een gezellige middag in het bos.

  Het is in de trailer niet alleen maar plezier, want ook zien we Betty op de mysterieuze plek de Farm. De Farm is natuurlijk waar Betty's oudere zus Polly woont met haar dochtertje. Van de korte blik die de trailer geeft op de Farm lijkt het toch echt een sekte te zijn. Iets wat vooral duidelijk wordt wanneer er verschillende baby's boven een groot vuur worden gebungeld.

  Riverdale season 3 trailer ook een recap

  Voor wie Riverdale niet gezien heeft, kan de trailer ook gewoon kijken. Er zit namelijk een recap van seizoen 2 in verborgen, waardoor je in minder dan twee minuten precies weet waar het tweede seizoen over gaat. In grote lijnen worden de verhaallijnen die belangrijk zijn herhaald, zoals de onthulling van de Riverdale Black Hood Killer voordat de beelden van het nieuwe seizoen voorbij komen.

  De Riverdale trailer is niet de enige die is uitgekomen tijdens San Diego Comic-Con. In ons overzicht van de San Diego Comic-Con trailers kun je precies zien welke films en serie aanwezig waren. Zo was er bijvoorbeeld een trailer voor Aquaman en de nieuwe Godzilla film.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.