Rival 650 Wireless aangekondigd door Steelseries

  Steelseries is een van de beste en bekendste merken als het gaat om gaming gear. Steelseries gaat nu twee nieuwe gaming muizen uitbrengen. De Rival 650 Wireless en de Rival 710 zijn aangekondigd. Beide muizen maken gebruik van de nieuwe TrueMove 3 sensor voor extra nauwkeurigheid.

  Steelseries

  De Rival 650 Wireless van Steelseries maakt gebruik van een indrukwekkende nieuwe technologie. De Quantum Wireless 2.4GHz technologie zorgt voor een responstijd van 1ms. De Rival 710 heeft een TrueMove 3 sensor, voor extreme nauwkeurigheid.

  De Rival 650 Wireless aangekondigd met TrueMove 3+

  De Rival 650 Wireless maakt gebruik van een TrueMove 3+ sensor. Dit is een dubbel sensor, waarvan de eerste een TrueMove 3 sensor is. De tweede optische sensor houdt alleen de lift-off afstand bij. Deze technologie wordt bij de Rival 650 Wireless voor het eerst draadloos toegepast.

  De Rival 650 Wireless is speciaal gemaakt voor eSports. De muis maakt gebruik van het Quantum Wireless 2.4GHz systeem met een responstijd van 1ms. Daarnaast maakt deze gaming muis gebruik van fast charging. De muis laadt in vijf minuten voor meer dan drie uur op. Wanneer je de muis een kwartier oplaadt, kun je tot wel tien uur lang gamen met deze muis.

  Ook worden er bij deze muis gewichtjes geleverd. Hiermee kun je het gewicht van de muis precies naar jouw voorkeur aanpassen. Er worden acht verschillende gewichtjes van vier gram bijgeleverd. De Rival 650 Wireless is nu dus aangekondigd en kost 129,99 euro.

  De Rival 710 bouwt voort op de 700 serie

  De Rival 710 is de nieuwe bedrade muis van Steelseries. De muis kan compleet worden aangepast door middel van onderdelen die kunnen worden gekocht op de website van Steelseries. De muis vibreert in bepaalde situaties en het OLED scherm kan met verschillende kleuren worden ingesteld.

  De Rival 710 kun je zelf personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld je gamertag of het logo van je favoriete team op de muis instellen. Ook kun je voor bepaalde games en apps notificaties op je muis tonen. Dit kan op dit moment voor Discord en Dota 2. De Rival 710 kost 109,99 euro.

  De Rival 600 is ook een hele goede gaming muis. Wil je weten waarom wij dit vinden? Lees dan onze Steelseries Rival 600 Review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.