Ritmegame VOEZ naar de Switch na eerdere release op smartphones

  Ben jij een fan van Ritmegames? Mogelijk vind jij deze in Japan populaire game ook interessant. Zo komt de ritmegame VOEZ naar de Switch.

  In 2016 werd VOEZ al uitgebracht voor de smartphone. Nu wordt deze in Japan erg populaire ritmegame ook naar het Westen gebracht op de Nintendo Switch.

  Ritmegame VOEZ naar de Switch

  In de ritmegame VOEZ speel je met verschillende tieners op instrumenten. Deze groep bestaat uit Chelsea (zang), Ocean (gitaar), Yuko (basgitaar), Jessy (zang, gitaar) Lance (drums) en Qian Qian (keyboard). In VOEZ worden ritme-minigames aan elkaar gelijmd met van een verhaal over vriendschap tussen zes jongens en zes meiden. De game kent meer dan 100 liedjes van verschillende Aziatische bandjes.

  Het nieuws werd bekendgemaakt in de nieuwste editie van Famitsu. Hieronder vind je een screenshot uit dit Japanse tijdschrift.

  VOEZ naar de Switch

  Ontwikkelaar Flyhigh Works heeft ervaring met het maken van ritmegames. Eerder bracht ze de succesvolle games Deemo en Cytus naar iOS en Android. Deze games werden ook al geport naar de PlayStation Vita. Nu volgt VOEZ als port voor de Switch.

  VOEZ verschijnt in maart in de Japanse Nintendo eShop. Er is ook een westerse release op komst. Het is vooralsnog onbekend wanneer VOEZ naar de Switch komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.