Rising Storm 2 Vietnam update introduceert Australische leger

  Studio Tripwire wist de harten van gamers te winnen met de Red Orchestra en Killing Floor games. In mei kwam de studio met Rising Storm 2 Vietnam, waarbij spelers het in teams tegen elkaar opnemen in een Vietnam setting. De Rising Storm 2 Vietnam update laat spelers nu ook als Australiërs en Nieuw Zeelanders spelen.

  Waar Red Orchestra draaide om veldslagen tussen Duitsers en Sovjets en Amerikanen en Japanners, gaf Tripwire Interactive met Rising Storm 2 een draai aan de oorlog. Niet de gevechten in Europa staan centraal, maar die in Vietnam. Geen wapperende hamers en sikkels dus, maar schreeuwende Vietnamezen en rijstvelden.

  Welke content brengt de nieuwe Rising Storm 2 Vietnam update?

  Ook qua wapens en voertuigen kon je je volledig verplaatsen in de setting van Appocalypse Now en Full Metal Jacket. De nieuwe update brengt behalve de nieuwe factions ook nieuwe wapens en voertuigen met zich mee. Het gaat om wapens die tijdens het conflict in Vietnam door de Australiërs en Nieuw Zeelanders werden gebruikt.

  De update laat spelers het ook tegen elkaar opnemen in drie nieuwe maps, namelijk Long Tan, Rung Sac en ANZAC. Volgens studio Tripwire zal de update nog dit jaar in het spel komen.

  Rising Storm 2: Vietnam

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.