Rise of the Tomb Raider VR ondersteuning voor PC uitgekomen

  In de Tomb Raider games keken we al sinds het eerste deel tegen het achterwerk van Lara Croft aan, maar vanaf nu kun je ook door haar ogen kijken op de PC. Naast een third-person perspectief kun je met de Blood Ties DLC namelijk nu ook het landhuis verkennen in Rise of the Tomb Raider VR-modus.

  Rise of the Tomb Raider kwam in 2015 uit en zoals je in onze review van de game kunt lezen waren we er aardig positief over. Later is daar een aantal uitbreidingen bijgekomen waaronder Blood Ties. Hierin verken je het enorme huis van de familie Croft, met al diens geheimen. PlayStation VR bezitters konden dit al in virtual reality doen, maar sinds vandaag is het ook mogelijk voor PC-gamers.

  Rise of the Tomb Raider VR ondersteunt Oculus en HTC Vive

  Dankzij een update ondersteunt de game nu Steam VR voor de Oculus Rift en HTC Vive. Het gaat alleen om de Blood Ties DLC, die onderdeel uitmaakt van de season pass en de 20 Year Celebration-versie.

  Rise of the Tomb Raider is het vervolg op de reboot van de langlopende serie. Avonturierster Lara Croft is na het eerste deel een stuk ervarener en gaat op zoek naar de legendarische stad Kitezj om haar vaders onderzoek af te maken.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.