Rise Of The Tomb Raider PS4 Launch Trailer uitgebracht

  Rise Of The Tomb Raider is al een tijd uit voor Xbox 360, Xbox One en PC, maar nu komt de game dan eindelijk ook naar de PlayStation 4. Square Enix viert de release door de Rise Of The Tomb Raider PS4 Launch Trailer uit te brengen.

  De Rise Of The Tomb Raider PS4 Launch Trailer laat een deel van het verhaal zien en legt de nadruk op de extra content die geleverd wordt bij de 20 Year Celebration versie. Bij deze editie, die het twintig jarig bestaan van de franchise viert, zit alle DLC die hoort bij Rise Of The Tomb Raider.

  Rise Of The Tomb Raider PS4 Launch Trailer viert Lara Crofts verjaardag

  Lara bestaat nu twintig jaar en daarom komt Square Enix alsnog met een PS4 versie van de game. Het jubileum wordt groots gevierd. Naast het feit dat alle DLC beschikbaar wordt gemaakt voor Season Pass houders van de Xbox One, Xbox 360 en PC versie, krijgt iedereen 100.000 in-game credits die de game speelt van 11 oktober tot 18 oktober, de eerste week van de PS4 lancering.

  Als cadeau krijgen de spelers van Rise Of The Tomb Raiders ook nog een nieuwe verhalende singleplayer missie genaamd Blood Ties, een zombie survival mode en een co-op mode die Endurance heet. Blood Ties zal ook ondersteund worden door PSVR.

  De PS4 versie van Rise Of The Tomb Raider komt dus uit op 11 oktober. Zowel de PS4 Preview en de review van de PC versie kan je lezen op XGN.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.