Rise of the Tomb Raider gameplay in nieuwe 15 minuten demo

  Er is meer Rise of the Tomb Raider gameplay onthuld. Ontwikkelaar Crystal Dynamics zet bijna 15 minuten aan nieuw beeldmateriaal online met de demo die op E3 getoond werd.

  Tijdens de Microsoft persconferentie stond Rise of the Tomb Raider al flink in de aandacht. Daar was echter een vrij lineair stuk te zien van de game, waardoor er zorgen opdoken dat het gehele spel minder vrij dan zijn voorganger zou zijn. Die zorgen blijken voor niets.

  In een nieuwe Rise of the Tomb Raider gameplay demo is bijna 15 minuten aan nieuw materiaal van de game te zien. Je kunt deze video boven dit artikel bekijken.

  Rise of the Tomb Raider gameplay in Siberië

  In de demo zien we Lara Croft in de Siberische wildernis. Ze overleeft een sneeuwstorm en zet daarna een kamp op. Hier is gelijk te zien hoe het crafting systeem van de game werkt, waarmee wapens zijn te upgraden en nieuwe items te maken.

  Daarna zien we enkele stealth stukjes waarin Lara het opneemt tegen verschillende vijanden. Om uit te komen bij een enorme beer die in de weg zit. Ze moet een manier vinden om langs hem te komen, maar dat zal niet simpel zijn.

  Rise of the Tomb Raider gameplay demo op E3

  Xbox One release

  De nieuwe Rise of the Tomb Raider gameplay ziet er prachtig uit. De game moet op 10 november uitkomen voor de Xbox One en is te pre-orderen.

  Ook is er een Xbox 360 versie en wellicht komt het spel later nog naar andere platformen. Voorlopig is het spel echter exclusief voor Xbox.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.