Rise of the Necromancer DLC release voor Diablo III bekendgemaakt

  Diablo III is al sinds 2012 een populaire game en Blizzard Entertainment voegt er regelmatig content aan toe. Dit keer is het de beurt aan de Necromancer update. De content brengt een nieuwe klasse en wat andere elementen naar de game. We weten nu wanneer de Rise of the Necromancer DLC release is.

  De Diablo III Rise of The Necromancer DLC release komt aanstaande week al uit. Vanaf 27 juni kun je deze op PC, Xbox One en PlayStation 4 aanschaffen voor 14,99 euro. Voor dat bedrag voeg je dus de Necromancer klasse aan de game toe, waarmee je toegang krijgt tot onder andere de kracht om een leger ondoden aan te voeren.

  Maar dat is nog niet alles. Je krijgt naast de geliefde klasse die we ook uit Diablo II kennen ook nog de volgende dingen in het DLC pakket.

  • Misvormd Half Golem huisdier
  • Cosmetic Wings of the Crypt Guardian spelvoorwerp
  • Twee karakter slots en alleen voor pc-gebruikers twee Stash Tabs
  • Necromancer portret, banner, vlag, accent en het Blood Master wimpel

  Rise of the Necromancer DLC release gelijk met patch en digitale bundel

  De Rise of the Necromancer content komt gelijktijdig uit met patch 2.6.0 waarin je nieuwe Challenge Rifts kunt vinden. Er zijn er in totaal vier toegevoegd. Deze content is gratis voor iedereen die de Reaper of Souls DLC heeft. En voor degenen die Diablo III nog niet in hun bezit hebben is er ook een digitale bundel van de game beschikbaar gesteld vanaf 27 juni.

  Deze bundel van de game heet de Eternal Collection en bevat de Rise of the Necromancer uitbreiding al. Hij zal alleen digitaal verkrijgbaar zijn voor leden van Xbox Live of PlayStation Plus en tijdelijk 39,99 kosten (normaal 69,99). Wij probeerden de Rise of the Necromancer content al even uit en waren aangenaam verrast. Hierover kun je alles lezen in de Diablo III Necromancer Preview.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.