Rise of Continents - Eerste globaal toernooi van World of Tanks Blitz

  Wargaming heeft Rise of Continents aangekondigd. Dit is het eerste globale World of Tanks Blitz toernooi en het zal op 28 september gaan plaatsvinden.

  In dit toernooi zullen verschillende continenten tegen elkaar strijden op een mobiel platform. De spelers die tijdens de game goede prestaties leveren, worden beloond met prijzen zoals Sennheiser headsets. Spelers kunnen meedoen met het toernooi door World of Tanks Blitz op te starten en te beginnen met het gevecht.

  Rise of Continents is verdeeld over 4 weken, in verschillende stages. Tijdens elke stage van de competitie kunnen spelers bepaalde doelstellingen halen op hun smartphones, zoals het vernielen van de meeste tanks en de meeste overwinningen.

  Aan het eind van elke week worden de behaalde punten opgeslagen en wordt de telling opnieuw begonnen voor de nieuwe week. Wanneer alle fases aan het einde zijn volbracht, worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal er een publieke winnaar worden aangewezen.

  World of Tanks Blitze Rise of Continents werkt samen met Sennheiser

  Spelers die meedoen met de Rise of Continents competitie krijgen de kans om de kracht van hun tank cluster te laten zien en krijgen de mogelijkheid om prijzen te winnen. Wargaming heeft een collaboratie opgesteld met Sennheiser, die 240 paar headsets gaat weggeven tijdens het toernooi. Verder worden ook nog Gold en Premium Accounts aangeboden voor de spelers in het toernooi.

  World of Tanks Blitz

  Verkijgbaar vanaf 26 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.