Rift To Go is het nieuwste item in Fortnite

  Vandaag werd de Rift To Go onthuld, het nieuwe item voor Fortnite. Er werd door de community al een tijdje over gespeculeerd, maar nu is het dan zo ver. Naast dit nieuwe item is er ook nog een nieuwe spelmodus toegevoegd.

  Op Reddit startte een woordvoerder van Epic Games de discussie met wat het nieuwe item nu zou gaan worden, door middel van een raadsel.

  Rifts werden pas in seizoen vijf toegevoegd aan Fortnite. Ze zorgen ervoor dat je vanaf het punt van de Rift omhoog wordt geteleporteerd om vervolgens je glider uit te klappen. Je kan op deze manier grote afstanden afleggen zonder dat je een Launch Pad hoeft te gebruiken. Rifts zijn zelfs al een keer uit de game verwijderd, omdat Epic Games er een fout in had gevonden.

  De Rift To Go om je uit benarde situaties te helpen

  Met dit nieuwe item kun je op ieder moment je eigen Rift creëren. Wanneer de storm je in dreigt te halen, kun je dus een Rift To Go gebruiken om een grote afstand af te leggen.

  Ook wanneer je in een situatie tussen meerdere tegenstanders zit, kan het handig zijn om naar boven te teleporteren om zo een betere positie in te nemen. Zo pak jij uiteindelijk toch die Victory Royale!

  Soaring 50's

  Naast de draagbare Rift wordt ook de Soaring 50’s spelmodus toegevoegd. Deze modus is hetzelfde als de normale 50v50 modus, maar hierbij kun je wanneer je van grote hoogte valt, minimaal 10 meter, je glider uit klappen. Hierdoor voorkom je dat je damage krijgt van het vallen. Soaring 50's is een spelmodus die maar voor een gelimiteerde tijd in het spel te vinden zal zijn.

  Het nieuwe item zal in de aankomende update op donderdag 23 augustus aan het spel worden toegevoegd.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.