Wanneer komt Rick & Morty seizoen 4 op Netflix?

  In de Verenigde Staten is het tijd voor feest nu Rick & Morty seizoen 4 is verschenen. Helaas kan Nederland nog niet hetzelfde zeggen, want de serie is nog niet op Netflix verschenen. Over een releasedatum heeft Netflix nog niets bekendgemaakt, maar rooskleurig ziet het er niet uit.

  Adult Swim

  Waar Netflix in het verleden altijd pronkte met de releasedatum van een gewilde serie, is het rondom Rick & Morty seizoen 4 nog bijzonder stil gebleven. De serie keerde vannacht terug in de Verenigde Staten en zal de komende weken nog een aantal nieuwe afleveringen met zich meebrengen. In totaal verschijnen er dit jaar vijf afleveringen.

  Wanneer deze in Nederland verschijnen is alleen de vraag. Voor seizoen 3 hield Netflix Nederland een schema aan waarbij afleveringen een aantal dagen na de release in de VS verschenen. Als we de planning van Netflix Nederland mogen geloven gaat dat nog wat langer duren voor seizoen 4.

  Zoals in de tweet van Netflix te zien is, staat Rick & Morty seizoen 4 niet in de lijst van aankomende programma's. Andere series die oorspronkelijk door andere studios zijn gemaakt, zoals Arrow seizoen 8 en The End of the F***ing World seizoen 2, worden wel vermeld. Mogelijk duurt het dus nog wel een tijdje voordat we het nieuwe seizoen van de populaire serie kunnen verwachten.

  Update- Rick and Morty is weer terug

  Inmiddels staat de eerste helft van Rick and Morty seizoen 4 al een tijdje op Netflix. Ook de tweede helft begint nu langzaam maar zeker binnen te stromen. Iedere zondag verschijnen er nieuwe afleveringen op Netflix!

  Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.