Rick and Morty seizoen 4 lang niet het einde

  Rick and Morty seizoen 4 komt eraan. Justin Roiland, mede-producer van de show, tweette dat de serie 70 nieuwe afleveringen rijker zal worden. Genoeg om naar uit te kijken, dus!

  Adult Swim

  Dit betekent waarschijnlijk dat de show 7 extra seizoenen gaat krijgen, aangezien de drie huidige seizoenen bestaan uit 10 afleveringen. Justin Roiland tweette een tekening van de twee welbekende karakters uit de show, met daarbij een aankondiging van 70 nieuwe afleveringen.

  Release nieuwe afleveringen onbekend

  Wanneer de afleveringen zullen verschijnen op Netflix, en wanneer het volgende seizoen van start zal gaan, is helaas nog niet bekend. Roiland heeft hier nog niks over laten weten. Maar we weten zeker dat dit nieuws vele fans blij zal maken!

  Met deze 70 extra afleveringen komt de show in totaal uit op meer dan 100 stuks. Wat een hele grote stap is voor Adult Swim, dat het programma uitzendt op tv. Dit betekent namelijk dat de show op verschillende kanalen uitgezonden kan worden, wat meer aandacht voor de show zal opleveren.

  Rick and Morty seizoen 4 pas het begin

  Er gingen veel geruchten over het vierde seizoen van het programma. Er werd een tijdje gezegd dat er zelfs geen sprake was van een vervolg, en een van de schrijvers meldde dat er momenteel niet gewerkt werd aan de show. Terwijl in werkelijkheid de makers aan het wachten waren op de goedkeuring van Adult Swim, wat er nu dus is voor 70 nieuwe afleveringen. Deze zelfde schrijver zei dat het vierde seizoen pas in 2019 zou verschijnen.

  De eerste drie seizoenen van Rick and Morty zijn al enorm succesvol. Ook heeft het veel ophef gebracht in de VS, waar een grapje uit de show uit de hand liep over de Szechuan Sauce van McDonalds.

  Terugkijken op Netflix

  Wie weet zullen we dus nog even moeten wachten op nieuwe afleveringen. Maar in de tussentijd kun je natuurlijk altijd de eerste drie seizoenen nog een keer kijken! Wij hebben de leukste 5 afleveringen van Rick and Morty voor jullie op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.