Rick and Morty season 4 beelden en details onthuld tijdens Comic Con

  Tijdens San Diego Comic Con zijn nieuwe Rick and Morty season 4 beelden uitgebracht samen met een aantal nieuwe details. In totaal zijn twee clips getoond aan het publiek dat aanwezig was bij de Rick and Morty presentatie. Slechts één daarvan is online uitgebracht en die beelden kun je hieronder bekijken!

  De nieuwe clip van Rick and Morty season 4 heeft verrassend weinig Rick en zet in plaats daarvan Morty en Jerry in het zonnetje. Die krijgen het aan de stok met een gloednieuw personage dat schijnbaar een app voor het dynamische duo heeft gelanceerd. Het tweetal heeft zich alleen bedacht en wil dat de app offline wordt gehaald, waarop Glootie, het nieuwe personage zegt dat het te laat is.

  Vervolgens dreigt Glootie zichzelf op te blazen, waarbij een onheilspellend gepiep aangeeft dat er een bom gaat ontploffen. Terwijl vader en zoon wegrennen, probeert de alien zich uit de voeten te maken. Wat blijkt is dat hij een app heeft geïnstalleerd waarmee hij het onheilspellende gepiep kan maken. Morty weet de kleine leugenaar net op tijd te grijpen, maar Jerry kan niet boos op hem blijven vanwege het talent van de alien.

  Rick and Morty season 4 clip bevat een verrassing

  Wie goed luistert naar de clip zal opvallen dat een bekende stem het nieuwe personage inspreekt. Het stemwerk lijkt namelijk verzorgd te worden door niemand minder dan Taika Waititi, de regisseur van Thor Ragnarok. Waititi is geen onbekende als het op acteren aankomt, want zelf vertolkt hij ook menig personage, waaronder Korg in Thor: Ragnarok en Avengers: Endgame.

  Waititi is één van de verschillende acteurs die zijn stem leent aan het vierde seizoen van Rick and Morty. Andere bekenden zijn Paul Giamatti, Sam Neill en Kathleen Turner. Sam Neill zal in dezelfde aflevering als Waititi te zien zijn, maar welke aflevering dat wordt is nog onbekend.

  Rick and Morty seizoen 5 ook onthuld

  Verder is ook het vijfde seizoen van Rick and Morty officieel aangekondigd, waarbij de makers Justin Roiland en Dan Harmon laten weten dat het wachten dit keer minder lang moet duren. Het laatste seizoen kwam in de zomer van 2017 uit, inmiddels twee jaar geleden. Wanneer seizoen 4 later dit jaar in premiere gaat in november is het gat ongeveer 2,5 jaar. Het gat tussen seizoen 4 en 5 moet een stuk minder lang worden volgens de makers. In totaal staat Rick and Morty nog op de planning voor in ieder geval 70 afleveringen, waarvan de eerste tien in seizoen 4 te zien zullen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.