Revolution Pro Controller 2 aangekondigd door Big Ben & NACON

  Big Ben heeft in samenwerking met Sony & NACON, de Revolution Pro Controller 2 aangekondigd. Deze gelicenseerde controller zal uitkomen voor de PlayStation 4. We hebben alle informatie op een rij gezet.

  De nieuwe Revolution Pro Controller 2 is de vernieuwde versie van zijn voorganger, de Revolution Pro controller. Deze eerste Revolution controller is inmiddels al meer dan 250.000 keer over de toonbank gegaan.

  De Revolution Pro Controller 2 biedt nog meer vernieuwingen en verbeterde functies tegenover zijn voorganger, waaronder de mogelijkheid de vier shortcutknoppen handmatig te configureren voor directe aanpassingen, configuratie mogelijkheden voor zowel de linker- als de rechterstick en de mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen.

  De Revolution Pro Controller 2 komt uit onder de NACON merknaam.

  Revolution Pro Controller 2 aangekondigd met nieuwe functies

  Deze functies zijn op verzoek van de gaming community toegevoegd en geven de Revolution Pro Controller 2 de volgende mogelijkheden:

  • Nieuwe, verbeterde UI van de configuratie software.
  • Configuratie software compatibel met Mac OS X 10.11 (El Capitan)/10.12 (Sierra)-systemen.
  • Volledig aanpasbare linker- en rechterstick.
  • Mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen.
  • Handmatige configuratie van M1/M2/M3/M4-shortcuts in de PS4™ Pro Control-modus.

  De nieuwe Revolution Pro Controller 2 moet nog deze zomer verschijnen. Details over een exacte releasedatum of prijs zijn nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.