Resogun krijgt splitscreen modus en schip editor

  Er is een nieuwe patch voor Resogun beschikbaar die een aantal nieuwe functies toevoegt. Zo is het vanaf nu mogelijk om de game in splitscreen met een ander persoon te spelen.

  Ontwikkelaar Housemarque maakt op het PlayStation Blog bekend dat er nu een patch beschikbaar is voor de 2D-sidescrolling shooter Resogun. Deze update is gratis voor iedereen met een exemplaar van het spel en voegt een aantal nieuwe functies toe.

  Een van de nieuwe functies is een schip editor. Hierdoor is het mogelijk om zelf vanaf de grond af aan jouw eigen ruimteschip te ontwerpen. Je ben hierin geheel vrij in de plaatsing van wapens en straalmotoren. Een andere optie die de update toevoegt, is een splitscreen modus. Door deze functie is het mogelijk om samen met een vriend of vriendin thuis op de bank te spelen.

  Nieuwe update op komst

  Naast deze nieuwe functies is er nog een reden voor deze patch. De update maakt namelijk de weg vrij voor een uitbreiding die komende woensdag voor Resogun verschijnt. Dit zogenaamde Heroes pack zal rond de vijf euro gaan kosten.

  Resogun

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.