Resogun 4K en HDR-ondersteuning binnenkort dankzij update

  Housemarque, de ontwikkelaar achter Resogun, heeft zojuist aangekondigd dat de game in de nabije toekomst gebruik gaat maken van de extra mogelijkheden van de PlayStation 4 Pro. De game wordt zo nog spectaculairder om te zien, omdat je binnenkort Resogun 4K en met HDR kunt spelen.

  Resogun was een PlayStation 4 launchtitel. Buiten dat het een leuke game was voor tussendoor, biedt de game ook nog eens (als een van de weinige) een resolutie van 1080p met 60 frames per seconde.

  Na de update speel je Resogun 4K

  Na de update zal Resogun in ieder geval HDR-ondersteuning krijgen, samen met de Pro-ondersteuning. Dit is iets waar fans al om vragen sinds de lancering van de PlayStation 4 Pro, maar tot op heden gaf de studio geen antwoord op de vraag of ze werkte aan de Pro-ondersteuning.

  "Terwijl we werken aan Nex Machina, willen we ook aankondigen dat Resogun 4K met HDR te spelen wordt. Zie al die voxels, particle effects en snelle actie voor je. Binnenkort wordt de ervaring groter dan 'ie nu is.

  De ontwikkelaar heeft nog geen datum vrijgegeven voor de patch. Housemarque heeft wel aangegeven dat de patch "binnenkort" wordt gelanceerd. Naast de patch werkt de studio ook aan de PlayStation 4-titel Nex Machina.

  Resogun

  Resogun was een gratis te downloaden game voor alle leden met een PlayStation Plus abonnement. In 2013 gaven we de game een 8,5 om de verslavende gameplay, interessante vormgeving van de wereld en de indrukkende visuele effecten.

  Resogun

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.