Resident Evil remasters sales boven 2.8 miljoen

  De Resident Evil remasters sales zijn boven de 2.8 miljoen exemplaren. Dat maakte Capcom bekend. Het gaat om de remasters van Resident Evil 4,5 en 6.

  Uit het financiële jaarrapport van Capcom blijkt dat de remasters van Resident Evil het goed hebben gedaan. De remasters kwamen allemaal vorig jaar uit.

  Resident Evil remasters sales

  Vorig jaar kondigde Capcom aan om Resident Evil 4, 5 en 6 opnieuw zouden uitkomen voor de Xbox One en, PlayStation 4. In totaal werden meer dan 2.8 miljoen exemplaren van de games verkocht sinds de release. Dit is best een mooi aantal voor Capcom, aangezien het ontwikkelen van de remaster weinig geld heeft gekost.

  De remasters kwamen los van elkaar uit. Alle DLC zit bij de games inbegrepen. 31.5% van alle verkopen van de games was digitaal. Het merendeel van alle verkopen is dus nog altijd fysiek.

  In onze review van Resident Evil 6 remastered gaven we de game een mooi cijfer mee. We vonden het jammer dat de game buiten grafische verbeteringen niets nieuws bracht. Toch vonden we de game een aanrader voor mensen die de game nog niet eerder hadden gespeeld, zeker vanwege het feit dat het er geen full-price aan vast zit.

  Resident Evil 5

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.