Resident Evil Origins Collection pre-order bonus bekendgemaakt

  De Resident Evil Origins Collection pre-order bonus is bekendgemaakt. Als je de game vroegtijdig aanschaft, dan krijg je twee exclusieve skins voor de karakters Bill en Rebecca.

  In de Resident Evil Origins Collection zitten de Resident Evil HD Remaster en de nog niet verschenen Resident Evil 0 HD Remaster. De Origins Collection verschijnt in januari 2016 voor de Xbox One en PlayStation 4. Als je nu een pre-order plaatst voor de game krijg je van Capcom twee gratis skins erbij.

  Resident Evil Origins Collection pre-order - HD remasters

  Beide games in de Origins Collection zijn HD remasters van oudere Resident Evil games. Zo verscheen de Resident Evil HD Remaster begin dit jaar al. Deze remaster verkocht als een tierelier en binnen no time werden er meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Ook kreeg de game een mooie score in de review.

  De skins die je bij een pre-order krijgt kun je hieronder zien. Het gaat om een gevangenispak voor Bill en een zusteroutfit voor Rebecca. De collection is vermoedelijk te koop op release voor ongeveer 20 euro wanneer je deze online koopt.

  resident evil origins collection pre-order

  Resident Evil Origins Collection

  Verkijgbaar vanaf 22 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.