Resident Evil Origins Collection aanbieding - nu vanaf 36,44 euro bij Wehkamp!

  Wehkamp heeft een zeer scherpe Resident Evil Origins Collection aanbieding. De game is voor 36,44 euro bij de webwinkel voor te bestellen, wanneer je een speciale kortingscode invoert.

  De Resident Evil Origins Collection bundelt de geremasterde versies van Resident Evil 0 en Resident Evil Origins en hebben allebei 1080p ondersteuning. De Resident Evil Origins Collection komt 22 januari uit voor PC, PS4 en Xbox One. momenteel kun je de game reserveren.

  Met behulp van de code kun je bij Wehkamp de game pre-orderen voor slechts 36,44,- euro! Wanneer je de code kerst invoert, kun je van de korting gebruikmaken. Hieronder vind je de links naar de aanbiedingen per platform!

  Resident Evil Origins Collection aanbieding - meer afgeprijsde games

  Hoewel Resident Evil Origins aanbieding voor een pre-order een goede deal is, geldt de kortingscode in principe voor alle games. Ben je benieuwd naar andere games waarbij je de Wehkamp kortingscode kunt gebruiken, neem dan een kijkje op de site van Wehkamp. Ben je op zoek naar meer scherp geprijsde kerstaanbiedingen, check dan ons overzicht van de kerstdeals. Voor PS4 gamers zijn deze Playstation Store deals ook interessant!

  Resident Evil Origins Collection

  Verkijgbaar vanaf 22 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.