Resident Evil 7 update zorgt voor Xbox One X ondersteuning

  Er is een Resident Evil 7 update gelanceerd. Deze update is alleen niet voor iedere gebruiker interessant, namelijk alleen voor de mensen die een Xbox One X in huis hebben staan. De game is nu namelijk verbeterd voor de console van Microsoft.

  Mocht je dus willen genieten van een hoop horrorgeweld in de adembenemende resolutie van 4K dan is dit nu je kans. De update brengt namelijk deze resolutie naar het spel en ook de ondersteuning voor HDR. Zo komen de horrorsituaties nog meer tot leven, of je het nou wil of niet.

  Resident Evil 7 update gepromoot met vergelijking

  Op het officiële YouTube kanaal van Xbox is een video geupload die de Xbox One X versie vergelijkt met de Xbox One S versie. In de video zien we hoe het spel eruit ziet vanaf een normaal scherm, maar ook als er 200% en 300% is ingezoomd op het beeld.

  De update brengt verder niet alleen een verbeterde resolutie en HDR naar het spel, maar ook worden personages beter weergegeven. In onze Resident Evil 7 review kreeg het spel een 8,8 en waren we al zeer te spreken over de audiovisuele presentatie. Met deze update zal dat pluspunt nog groter worden!

  Resident Evil 7 is al sinds 24 januari 2017 te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Resident Evil 7 Biohazard

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.