Resident Evil 7 Demo Xbox One versie nu beschikbaar

  De Resident Evil 7 Demo Xbox One versie is nu beschikbaar. Gamers op het platform van Microsoft kunnen vanaf nu aan de slag met "Beginning Hour". Eigenaren van een PlayStation 4 konden eerder al de game uitproberen.

  De Resident Evil 7 Demo Xbox One versie is vanaf vandaag gratis te downloaden in de Xbox Store en neemt ongeveer 3,64GB aan vrije schijfruimte in beslag op je console. In de demo kun je het eerste uur van de nieuwe Resident Evil spelen.

  Resident Evil 7 Demo Xbox One versie toont nieuwe gameplay

  In tegenstelling tot eerdere titels in de Resident Evil reeks ervaren spelers de actie van Resident Evil 7 niet meer vanuit een third-person perspectief, maar zal de gameplay in first-person zijn. Om Xbox-spelers die nieuwe gameplay te laten ervaren komt nu Resident Evil 7 Demo Xbox One versie uit. Zo kun je, door het spelen van het eerste uur van de game, alvast kennismaken met de nieuwe mechanics.

  Volgens Capcom is dit nieuwe perspectief vooral belangrijk om je als speler helemaal in te leven in de horror van Resident Evil, zeker wanneer je de game in virtual reality speelt. Spelers zullen in de Resident Evil 7 Demo Xbox One versie alvast een voorproefje krijgen van het spookhuis waar alle actie zich gaat ontvouwen wanneer de game volgend jaar verschijnt.

  PlayStation 4 spelers konden eerder al aan de slag met de demo van Resident Evil 7 en vanaf vandaag kunnen gamers met een Xbox One ook ervaren hoe het is om in het huis van de Bakers opgejaagd te worden. PC gamers zullen nog wat langer moeten wachten, zij kunnen vanaf 19 december de demo downloaden.

  Resident Evil 7 verschijnt op 24 januari voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Resident Evil 7 Biohazard

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.