Resident Evil 7 Demo PC nu beschikbaar op Steam

  De Resident Evil 7 demo PC versie is nu beschikbaar. De Resident Evil 7 demo was eerder al beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Nu kunnen PC-gamers aan de slag met de ''Beginning Hour'' van Resident Evil. De demo is nu gratis te downloaden op Steam

  In de Resident Evil 7 demo kan je alvast een glimps vangen van de aankomende Resident Evil 7. In de demo is het eerste uur van de game beschikbaar. De Resident Evil 7 Demo PC versie speelt zich af in een verlaten boerderij, waar de familie Baker zich huishoudt. Ook kan je in de demo voorwerpen verzamelen die je uiteindelijk mee kan nemen in de volledige game.

  Resident Evil 7 Demo PC alleen beschikbaar via Steam

  Wie de game op Steam wilt downloaden moet ongeveer 3,64GB aan schijfruimte beschikbaar hebben. Daarnaast moet je beschikken over een PC die de game aan kan. Zo is aanbevolen om de game te spelen met een Intel Core i7 processor. Wat voor grafische kaart je PC nodig heeft, is nog onduidelijk.

  Met de aankomende release van Resident Evil 7 is het hoog tijd om een kijkje te nemen naar de voorgaande delen. Lees het in onze terugblik van Resident Evil 4, 5 en 6!

  Resident Evil 7 Biohazard

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.