Resident Evil 5 en 6 release voor de Nintendo Switch

  Tijdens de Nintendo E3-livestream werd duidelijk dat er ook ruimte is voor horror. Zo werd de sfeer gezet door duidelijk te maken dat er een flink portie Resident Evil aankomt voor de Nintendo Switch. Maak je klaar voor de Resident Evil 5 en 6 release op de Switch.

  Opnieuw is het tijd om te griezelen met Resident Evil. Ben jij er klaar voor om hordes monsters tegen te komen in de meest donkere kamers? Resident Evil is geen serie voor mensen met een zwak hart!

  Switch brengt Resident Evil 5 en 6 release

  Op het moment kun je Resident Evil 0, Resident Evil en Resident Evil 4 al in de Nintendo Switch eShop kopen. In de herfst van dit jaar worden hier ook Resident Evil 5 Resident Evil 6 aan toegevoegd. Op die manier kun je de serie ook onderweg spelen. Met al die games samen hoef je je de komende tijd in ieder geval niet te vervelen. Wel is het misschien handig om rekening te houden waar je het spel speelt. Straks laat je nog kinderen schrikken als je het gewoon in de trein speelt.

  Als je het beeldmateriaal terug wilt zien dan kan dit. Wees er wel op voorbereid dat het flink spannend kan worden. Op de beelden zien we hoe twee mensen een huis binnen gaan dat er verlaten en verwaarloosd uitziet. De lichten zijn uit. De perfecte plek om de Nintendo Switch erbij te pakken en Resident Evil te spelen. Durf jij deze spellen straks ook in het donker te spelen?

  Door de jaren heen zijn er verschillende Resident Evil games verschenen. Eerder werd er via een poll gestemd wat de beste Resident Evil games zijn.

  Resident Evil 6

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.