Aankondiging van Resident Evil 3 remake iets te vroeg uit de doeken gedaan

    Dit jaar werden we verrast met de geweldige remake van Resident Evil 2. De geruchten dat mogelijk Resident Evil 3 zou worden aangekondigd bij de aankomende Game Awards was dan ook niet geheel verrassend. PlayStation heeft het nieuws alleen iets te vroeg bekendgemaakt.

    Een paar weken geleden kwamen er geruchten bovendrijven dat in 2020 de remake van Resident Evil 3 moet uitkomen. Volgens bronnen zou de game officieel aangekondigd worden tijdens de Game Awards 2019, het evenement dat volgende week wordt gehouden. Bij PSN hebben ze alleen een klein foutje gemaakt.

    Uit de beelden die online zijn gezet kunnen we opmaken dat Nemesis terug zal keren als de antagonist, net zoals in het origineel uit 1999. Spelers moeten zien te overleven in Raccoon City met Jill Valentine en Carlos Oliveira. De remake van Resident Evil 3 zal hoogstwaarschijnlijk weer het camera-standpunt veranderen naar het 3rd person-perspectief, zoals met de nieuwe versie van Resident Evil 2 ook werd gedaan. Tijdens de Game Awards zal er hopelijk meer informatie worden bekendgemaakt over de survival horror.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.