Resident Evil 2 remake onthuld tijdens Sony E3 persconferentie

  De Resident Evil 2 remake is onthuld tijdens de Sony E3 conferentie. Dit gebeurde geheel onverwacht middels een aankondigingstrailer. En een behoorlijk heftige ook.

  De trailer begint vanuit het perspectief van een rat die in een magazijn zit. Rondom de rat vechten twee mannen met elkaar, waarbij ze rekken om stoten. Al snel wordt duidelijk dat een van de mannen niet helemaal zichzelf was. Helemaal als deze de ander een stuk uit zijn nek bijt. Dat is ook het moment dat er ineens een bekend gezicht in beeld komt, namelijk dat van Leon uit de eerdere Resident Evil games.

  Al snel verandert het beeld naar buiten, waarbij we een stad in puin zien met overal brandhaarden. Dit blijkt achteraf Raccoon City te zijn, waar de pleuris losgebroken is. Daarmee lijkt Resident Evil 2 een echte remake van de game te zijn die Capcom ons in 1998 bracht. Maar dan in de stijl van de afgelopen Resident Evil game.

  Ook de releasedatum van Resident Evil 2 Remake onthuld

  Resident Evil 2 brengt ons dus terug naar Raccoon om ons het avontuur van deel twee te laten herbeleven. En we mogen sneller naar Raccoon afreizen dan gedacht, want Resident Evil 2 komt al in januari uit. Om precies te zijn komt de game op 25 januari 2019 uit. Vanaf dan mogen we weer gruwelen en talloze zombies afknallen.

  Dit is niet het enige dat Sony tijdens de E3 onthuld heeft. Er waren meer verrassingen. Deze hebben we op een rijtje gezet op onze E3 2018 pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.