Resident Evil 2 Remake demo komt uit op 11 januari

  Capcom heeft bekendgemaakt dat er op 11 januari een Resident Evil 2 Remake demo uit zal komen. De demo kan worden gespeeld van 11 januari tot en met 31 januari. Toch kan de demo door iedere speler maar één keer worden gespeeld.

  Resident Evil 2 Remake komt al binnen enkele weken uit, maar vanaf vrijdag 11 januari kan de demo worden gespeeld. De demo kan maar voor een half uur worden gespeeld en daarom is het belangrijk om je tijd goed te verdelen. Wanneer de tijd erop zit krijgen de spelers een exclusieve trailer te zien en deze kun je wel keer op keer bekijken. Maar na dertig minuten gameplay zit het plezier van de demo er toch echt op.

  Dertig minuten gameplay in de Resident Evil 2 Remake demo

  In de Resident Evil 2 Remake demo speel je als Leon S. Kennedy. Je zit vast op het Raccoon City Police Department, waar je wordt overlopen door vreselijke monsters. Het lijkt erop alsof er geen veilige plek meer over is, dus verstoppen heeft geen zin. Je krijgt geen reactie van je collega’s en daarom ga je proberen erachter te komen waarom dat zo is. Daarnaast moet je uiteraard een uitweg vinden uit deze ware nachtmerrie.

  Het verhaal van de Resident Evil 2 Remake zal overeenkomen met het verhaal van de originele game die in 1998 uitkwam. Toch zal het voor iedere doorgewinterde fan een uitdaging zijn, want aan de oplossingen van de oude puzzels heb je niets meer. Deze zijn namelijk totaal anders, waardoor de nieuwe spelers en de veteranen kunnen genieten van deze remake. Wij hebben de game zelfs al even kunnen spelen tijdens een Resident Evil 2 Remake hands-on sessie. Lees in ons artikel wat wij van deze game in een nieuw jasje vinden!

  Twee hoofdrolspelers

  In de Resident Evil 2 Remake ga je aan de slag met Leon en Claire. Claire zal moeten proberen om het door zombies overgenomen politiebureau te verlaten, maar Leon komt er niet zo makkelijk vanaf. Hij wil namelijk proberen om de stad te redden van de zombie uitbraak. Dat doet hij, omdat hij degene is die verantwoordelijk is voor alle zombies. Om zijn doel te behalen krijgt hij de hulp van Ada Wong.

  Resident Evil 2 Remake komt op 25 januari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.