Reservoir Dogs Bloody Days release en trailer bekend

  Ontwikkelaar Big Star Games heeft met een nieuwe cinematische trailer de Reservoir Dogs Bloody Days release bekendgemaakt. De game komt op 18 mei uit via Steam voor de PC.

  Reservoir Dogs Bloody Days is de tweede game die gebaseerd is op de film Reservoir Dogs van Quentin Tarantino, die wilt stoppen met regisseren na zijn tiende film, uit 1992. Tarantino heeft ooit gezegd niet geïnteresseerd te zijn in games, maar volgende maand zal dus toch een tweede game over zijn film Reservoir Dogs verschijnen.

  De eerste game stamt uit 2006 en heet Reservoir Dogs. Bloody Days verschijnt op 18 mei voor de PC en een Xbox One versie van de game volgt later dit jaar. Er is nog niet bekend of de game ook op de PS4 en op andere platforms uit zal komen.

  Reservoir Dogs Bloody Days release

  In Bloody Days speel je met de personages uit de film. Het wordt een single-player game met 18 levels en het speelt zich af in banken, clubs en andere locaties. De trailer focust zich op het Time Rewind systeem van de game. Hiermee kun je de tijd terugspoelen waarna je met elk lid van je groep je fouten kan herstellen of juist een andere aanpak kunt proberen.

  Reservoir Dogs: Bloody Days

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.