Reminder: Laatste dag om een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi te winnen

  Namco Bandai Games organiseert wereldwijd allemaal toernooien voor SoulCalibur V. Ook in Nederland zullen tal van gamers tegen elkaar strijden voor een plaatsje in de finale. Maar bij ons kun je je alvast van die plaats verzekeren door middel van een wildcard!

  De komende maand vinden er in heel Nederland toernooien plaats van de nieuwe vechtgame SoulCalibur V. De winnaars hiervan gaan door naar de Nederlandse finale in Amsterdam. Daar maken ze kans op een plaatsje in de Europese finale in Londen en daarna zelfs de wereldwijde finale, waarover we nu helaas nog niets mogen zeggen. Een fantastisch toernooi dus, waar je als SoulCalibur fan gewoon aan mee moet doen!

  Daarom geven wij bij XGN alvast een plaatsje weg voor de Nederlandse finale die op zaterdag 10 maart in Amsterdam zal plaatsvinden. Je slaat dan mooi even de voorrondes over en gaat gelijk naar het gevecht dat er echt toe doet!

  Wat moet je doen om deze plaats te bemachtigen? Dat is eigenlijk heel simpel:

  • Je moet de game SoulCalibur V uiteraard hebben.
  • Je moet even je online profiel / player card van de game doorgeven via een foto.
  • Je maakt een eigen karakter in de game aan en maakt daar ook een foto van.
  • Je mailt die twee foto's en een motivatie waarom jij mee moet doen naar prijsvraag@xgn.nl.

  Iedere finalist krijgt alvast een mooie prijs, dus je gaat nooit met lege handen naar huis. Daarnaast zullen wij van XGN er ook bij zijn om verslag te doen, een plaatsje in de videoreportage is daarom gegarandeerd.

  Stuur voor woensdag 29 februari je foto's en motivatie door en wie weet sta jij binnenkort in de Nederlandse finale, of ga je zelfs door naar de Europese of wereldwijde toernooien!

  SoulCalibur V

  Verkijgbaar vanaf 3 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.