Remaster LA Noire release voor Switch en andere platformen aangekondigd

  De remaster LA Noire release voor Switch is aangekondigd. Totaal onverwachts brengt Rockstar het nieuws dat de hit uit 2011 opnieuw wordt uitgegeven voor de moderne consoles. Naast de Switch komt het spel namelijk ook uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en VR (enkel HTC Vive). De game komt uit op 14 november.

  Het gerucht over een mogelijke remaster van L.A. Noire hing al een paar maanden geleden in de lucht. Toen gaf Rockstar geen commentaar op het gerucht, maar nu is het hoge woord eruit.

  De remaster van L.A. Noire voor de Switch staat niet op zich. De release geldt namelijk ook voor een heruitgave voor Xbox One, PlayStation 4 en HTC Vive. Ook brengt Rockstar met de release ondersteuning voor PlayStation Pro en de Xbox One X. De populaire PlayStation VR is dus buiten beschouwing gelaten door Rockstar. In plaats daarvan komt de LA Noire Case Files enkel uit voor HTC Vive.

  De remaster van L.A. Noire bevat de volledige game, inclusief alle uitgebrachte DLC. Ook zijn er een aantal technische verbeteringen aangebracht en is er voor de Switchversie een touchscreen besturing ontwikkeld.

  Remaster LA Noire release voor Switch heeft dezelfde setting als origineel

  In L.A. Noir verplaatst de speler zich in de schoenen van politieagent Cole Phelps. Deze ex-militair moet misdaden oplossen om zo hogerop in de rangen van de LAPD te klimmen. Op zijn pad vindt hij onder meer moordpartijen, brandstichting en ontvoeringscomplotten.

  Door mensen te ondervragen, aanwijzingen te vinden en conclusies te trekken, werk je je langzaam op naar de top van de politie in Los Angeles.

  Het spel kwam in 2011 uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC en werd uitermate goed ontvangen. Van ons kreeg het detectivespel een welverdiende 9 en ook jullie waren zeer te spreken over de game van Rockstar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.