Remakes Scream en Hellraiser volgens Blumhouse een mogelijkheid

  De oprichter van Blumhouse Productions, Jason Blum, zegt dat er zeker een mogelijkheid is dat er remakes van de horrorfilms Scream en Hellraiser gaan verschijnen. Blum laat weten dat ze onderdeel zijn van de planning met de films die er nog aan zullen gaan komen.

  Dimension Films

  CEO van Blumhouse Productions Jason Blum laat in een interview met Cinemablend weten dat hij openstaat voor het idee om remakes te maken van Scream en Hellraiser. Naast Jason Blum bevestigd ook Miramax CEO Bill Block dat er een mogelijkheid is dat deze twee horror filmseries remakes krijgen in de toekomst.

  Scream heeft al een soort remake gehad in de vorm van een TV-serie waar misschien nog een seizoen van komt. We hebben het inderdaad over de serie Scream die te bekijken is op Netflix. In 2016 werd al bevestigd dat er nog een seizoen zou gaan komen, maar deze zal pas in 2019 of 2020 uitkomen. Blumhouse Productions focust zich op dit moment nog op de serie, maar hierna is alsnog een remake van de films wel te verwachten.

  Afgelopen jaar kwam Blumhouse Productions al met een horrorfilm remake/vervolg. De klassieke film Halloween kreeg vorig jaar namelijk een direct vervolg op de eerste Halloween-film die in onze review van de film een gemoderniseerde klassieker werd genoemd met veel spannende momenten. Daarnaast is in onze review van Halloween ook beschreven hoe mooi het camerawerk in Halloween is en dat het acteerwerk van de bovenste plank is.

  Remakes Scream en Hellraiser voorlopig nog niet aan het licht

  Ook al is het waarschijnlijk dat deze horrorfilms remakes krijgen, zijn deze films nog niet bevestigd. Voorlopig zullen horror fans het dus even moeten doen met andere horrorfilms die uitkomen. De film Happy Death Day 2U draait bijvoorbeeld al in de bioscoop en daar kunnen kijkers binnen het horrorgenre van genieten. Tenminste, als de film een beetje goed is.

  Als je je afvraagt of de film Happy Death Day 2U wat voor je is, dan kun je onze review van Happy Death Day 2U even lezen. Hierin beschreven we dat de film een interessant plot heeft, goede acteurs en veel humor. Voor meer informatie moet je het artikel maar even bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.