Releasedatum Sex Education seizoen 3 op Netflix bekendgemaakt

News
donderdag, 24 juni 2021 om 16:30
sex education s3f1624543593
Netflix geeft liefhebbers van Sex Education een zomer vol met seks, drama en vreemde gebeurtenissen. Sex Education seizoen 3 is namelijk onderweg en komt in september naar het gigantische streamingplatform. De afgelopen seizoenen hebben we gezien hoe Otis moeilijk door het schooljaar heen komt door de vreemde relatie van zijn moeder en haar vriend en ook zijn eigen relatie.
Let op: dit artikel bevat spoilers of Sex Education!
Sex Education seizoen 3 zit eraan te komen en dat houdt in dat we weer een nieuw schooljaar ingaan in de serie. Het derde seizoen van de comedy/drama serie van Netflix komt op 17 september op de streamingdienst te staan. Het derde seizoen krijgt acht afleveringen, dat overeenkomt met de voorgaande twee seizoenen. In het nieuwe seizoen krijgen we net zoals voorheen de Otis en zijn vrienden te zien, maar komen er ook enkele nieuwe gezichten bij kijken.

Otis heeft nu regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een stelletje en Jean is zwanger geworden. Dit allemaal terwijl het nieuwe schoolhoofd, Hope (Jemima Kirke) Moordale weer probeert terug te draaien nar de degelijke reputatie dat het ooit had. Dit houdt in strenge regels en zoals we op de foto's zien, nieuwe uniforms. We kunnen in het nieuwe seizoen net zoals altijd bij Sex Education een hoop seks, drama en vreemde gebeurtenissen verwachten.
sex education s3 4f1624544408
sex education s3 1f1624544441
sex education s3 2f1624544457
sex education s3 3f1624544471

Cast voor Sex Education seizoen 3 is flink uitgebreid

We krijgen in Sex Education 3 dus in ieder geval een nieuw schoolhoofd te zien, maar er komen ook nog een paar andere nieuwe gezichten bij kijken. We krijgen zo Jason Isaac als Peter Groff, de broer van Mr Groff. Dua Saleh is te zien als Cal en Indra Ove speelt Elsie's pleegmoeder, Anna. Natuurlijk is er ook nog de standaard cast uit de voorgaande twee seizoenen, maar de vier nieuwe namen die we erbij krijgen geven toch het idee dat dit seizoen groter wordt dan de voorgaande twee.
We moeten helaas nog wachten op een volwaardige trailer, maar aangezien het eerste bericht nu naar buiten komt over Sex Education seizoen 3, duurt het niet lang meer voordat we deze krijgen.