Releasedatum Devil May Cry HD-collectie bekend

  De releasedatum voor de Devil May Cry HD Collection is bekendgemaakt. Ontwikkelaar en uitgever Capcom zet de game op de agenda voor 3 april 2012, zowel in Europa als in Noord-Amerika.

  De DMC HD Collection verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Bovendien voor een aantrekkelijk prijsje. In plaats van de volle zestig euro zal deze high definition collectie een adviesprijs van slechts veertig euro krijgen.

  Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition zullen de drie games zijn die terug te vinden zijn in de HD-collectie. Daarnaast krijgen we nog wat nieuwe bonusinhoud bij de bundel, maar wat dat precies zal zijn is nog niet bekend. En wat velen ook wel zullen waarderen, de game heeft Trophies en Achievements!

  De eerste Devil May Cry game verscheen alweer tien jaar geleden op de PlayStation 2. Deel twee lag twee jaar later in de schappen en in 2006, vlak voor de release van de PlayStation 3, verscheen ook Devil May Cry, nog immer voor de PS2. Onderstaand een trailer van de HD-collectie waarin deze games schitteren.

  In 2012 mogen we een nieuw deel in de franchise verwachten, namelijk DMC: Devil May Cry voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  Devil May Cry HD Collection

  Verkijgbaar vanaf 3 april 2012

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.