De Banjo Kazooie Smash DLC release staat voor de deur

  Tijdens de Nintendo Direct werd bekend dat de Banjo Kazooie Smash DLC die op komst is, nu een releasedatum heeft. Je kunt al heel snel aan de slag met deze maffe beesten in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Lees snel verder voor de details.

  De Banjo Kazooie Smash DLC komt eraan voor alle Banjoo Kazooie-fans. Ga nu al aan de slag met deze gekke beesten, want de DLC is nu beschikbaar. Zo ervaar jij het echte Retro-gevoel wanneer je Super Smash Bros. Ultimate opstart.

  Banjo Kazooie Smash DLC releasedatum al langer verwacht

  Eerder werden Banjo en Kazooie al aangekondigd tijdens de Nintendo E3 livestream. Er werd toen aan een flink aantal Rare personages gerefereerd. Zo zagen we Donkey Kong en zijn makkers. Even leek het erop dat Banjo werd aangekondigd, maar Nintendo houdt wel van een grapje. Na eerst te grappen door dit te laten lijken als het silhouette van Duck Hunt Duo, kwam daarna aan het licht dat we aan de slag kunnen gaan met Banjo Kazooie DLC.

  Eerder werd bekend dat we in de herfst van 2019 aan de slag konden gaan met de Super Smash Bros. Ultimate Banjo Kazooie DLC. Tijdens de Nintendo Direct van vannacht is bekend gemaakt dat vanaf vandaag de personages aan Super Smash Bros. Ultimate kunnen worden toegevoegd. Een mooie aanleiding dus om snel met deze retro-figuren te knokken.

  Tijdens de E3 werd er eerder nog andere downloadbare content voor Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd. Zo werd er ook meer bekendgemaakt over een release van Dragon Quest Super Smash Bros Ultimate DLC.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.