Releasedata van de Call of Duty Modern Warfare multiplayer beta aangekondigd

  De reboot van Call of Duty Modern Warfare krijgt twee bêta's die beiden in september plaats gaan vinden. De eerste bêta zal exclusief uitkomen op de PlayStation 4, gevolgd door een tweede ronde later in de maand. Beide Call of Duty Modern Warfare multiplayer bêta's zullen overigens een open bêta en Early Access periode bevatten.

  Activision heeft tijdens het Multiplayer Reveal Event aangekondigd wanneer de bêta van de Call of Duty Modern Warfare multiplayer plaats gaat vinden. Wie een PlayStation 4 heeft, kan als eerste met de bêta aan de slag. De eerste ronde van de Modern Warfare bêta op de PlayStation 4 gaat namelijk op 12 september van start voor Early Access gebruikers. Twee dagen later op 14 september is de Early Access periode afgelopen een kan iedereen aan de slag. Op 16 september eindigt de eerste bêta periode voor de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare.

  Vroege PS4 data voor de Call of Duty Modern Warfare multiplayer beta

  Om het overzichtelijk te maken zetten we het hieronder nog een keer handig op een rijtje:

  • Early Access: 12 - 13 september
  • Open Beta: 14 - 16 september

  Daarna gaat er nog een tweede periode van start waar PC- en Xbox One-gebruikers (net als PS4-gebruikers) ook aan kunnen deelnemen. De tweede bêta gaat op 19 september voor Xbox One- en PC-gebruikers die toegang hebben tot de Early Access-periode. Voor de PlayStation 4 is er geen Early Access-periode en is de tweede periode eigenlijk gewoon een open bêta. Voor Xbox One- en PC-gebruikers gaat de open bêta pas op 21 september van start en die duurt tot en met 23 september.

  Beta data voor PC, Xbox One en PS4

  Om het overzichtelijk te maken zetten we het hieronder nog een keer handig op een rijtje:

  • Early Access: 19 - 20 september voor PC en Xbox One
  • Open bêta: 21 - 23 september voor PC en Xbox One
  • Open bêta: 19 - 23 september voor PlayStation 4

  Call of Duty Modern Warfare komt op 25 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Eerder werd al onthuld dat de killstreaks terugkeren in Call of Duty: Modern Warfare.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.