Regisseur John Carpenter wil Dead Space film maken

  Het zou best eens kunnen dat we in de toekomst een Dead Space film op het grote doek kunnen bewonderen. John Carpenter, regisseur van films als Halloween, The Thing en Escape from New York, zegt namelijk zeer geïnteresseerd zijn om meer met de Dead Space franchise te doen.

  Carpenter heeft hierover het volgende te zeggen:

  "Ik zou het geweldig vinden om een Dead Space film te maken. Ik zeg het je nu alvast: die franchise schreeuwt er gewoon om om op het witte doek te schijnen. Waarom dan? Nou, je hebt een groep mensen die op een verlaten, gesloten ruimteschip belanden en er alles aan moeten doen om die weer aan de praat te krijgen. Tegelijkertijd zijn ze niet alleen. Geweldig materiaal allemaal."

  Carpenter is van nature een fervent gamer. Hij was recentelijk erg te spreken over games als Dishonored, Assassin's Creed III en de God of War Collection. Daarnaast had eerder hij dit jaar in een tweet gemeld dat Dead Space 3 in zijn ogen de eerste geweldige game van 2013 was.

  Ook al is er duidelijk interesse om een Dead Space film te maken, toch moet je er nog niet vanuit gaan dat Carpenter zich er in de toekomst daadwerkelijk mee bezig zal gaan houden. Hij heeft namelijk nog niets concreets gezegd over een daadwerkelijke film.

  Zou je graag een Dead Space film willen zien? Laat het hieronder weten.

  Dead Space 3

  Verkijgbaar vanaf 7 february 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.