Regisseur David Ayer reageert op Suicide Squad kritiek

  Ondanks dat Suicide Squad genomineerd is voor een Oscar kwam de film met de genodigde kritiek. Voor veel fans was de film niet waar zij op hoopte en David Ayer, regisseur van de film, heeft zijn reactie gegeven op alle Suicide Squad kritiek. Dit doet hij via een lange tweet.

  Allereerst bedankt David Ayer in zijn tweet alle goede berichten die hij heeft gekregen. Zijn voornaamste doel met Suicide Squad was om vooral iets unieks te maken, maar hij geeft toe dat dit niet helemaal gegaan is zoals hij had gehoopt en dat de Suicide Squad kritiek deels op zijn plaats is.

  ''Ik weet dat Suicide Squad zijn fouten heeft. Beter nog, de hele wereld weet het.''

  David Ayer meldt dat Suicide Squad vooral is geïnspireerd door de gekheid van de comics en dat hij dit in Suicide Squad naar voren wilde laten komen. Volgens Ayer heeft iedereen een eigen visie op de personages uit de comics en is het lastig om een beeld te creëren waarmee iedereen zich goed kan voelen.

  ''Niets doet meer pijn dan een krant oppikken en zien dat al het bloed, zweet en tranen van de voorgaande jaren compleet wordt afgekraakt''

  David Ayer wil een tijdmachine na alle Suicide Squad kritiek

  Gelukkig is David Ayer in zijn bericht op Twitter niet enkel negatief. Hij ziet namelijk ook in dat Suicide Squad een commercieel succes was en dat de wereld kennis heeft gemaakt met een aantal gave personages van het DC Universe. Hij zegt wel dat, als hij een tijdmachine had, veel dingen anders had gedaan.

  Zo had hij uiteindelijk liever de Joker als hoofdschurk gemaakt en ook het verhaal was hij dan heel anders gaan insteken. Ayer eindigt zijn tweet met de belofte dat hij de goede en slechte dingen meeneemt en hij niets anders doet dan houden van het maken van films en de DC Universe.

  Suicide Squad kwam in 2016 uit in de bioscoop en kende gemengde gevoelens. Ook in onze Suicide Squad review waren er verschillende plus- en minpunten van de film. De minpunten van Suicide Squad hebben vooral te maken met het verhaal en de saaie schurk, zoals David Ayer ook in zijn tweet aankaart. Ondanks alle Suicide Squad kritiek is de film wel genomineerd voor een Oscar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.