Red Dead Redemption 2 trailer verschenen

  De allereerste beelden van Red Dead Redemption 2 zijn verschenen. In een eerste Red Dead Redemption 2 trailer, die hierboven te bekijken is, zijn de eerste beelden van de game te zien.

  De trailer is de afsluiting van een week waarin Rockstar allerlei teasers en bekendmakingen vrijgaf betreffende de Red Dead Redemption 2 release.

  De trailer toont als eerste een aantal beelden van prachtige landschappen die de kijker de sfeer laat proeven van het wilde westen. Er worden al meerdere soorten dieren getoond die dus in de game zullen verschijnen, ook laat de trailer zien dat de welbekende stoomtrein aanwezig is in de game.

  De mooie beelden worden al snel gevolgd door onheilspellende beelden van cowboys die ten strijde trekken. Verder is het nog niet duidelijk of het "John Marston" is die tegen de kijkers praat in de trailer.

  "Luister naar me: als het moment daar is, moet je rennen en niet meer achterom kijken. Het is over."

  Red Dead Redemption 2 trailer verschenen en geeft eerste indruk

  Veel informatie over de game is nog niet bekend. Het enige wat er op dit moment met zekerheid gezegd kan worden is dat de setting van de game overeenkomt met het eerste Red Dead Redemption deel, en dat er een multiplayer modus zal gaan komen. Over het verhaal is verder nog niets bekend.

  Red Dead Redemption 2 verschijnt in de herfst van 2017 en zal te spelen zijn op Xbox One en PlayStation 4.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.