Red Dead Redemption 2 story zal emotioneel diepgaand zijn

  De Red Dead Redemption 2 story zal behoorlijk de diepte in gaan, aldus ontwikkelaar Take-Two. Ook wordt er gesproken over de reden om nu een western game te maken.

  Volgens Strauss Zelnick, de grote baas van Take-Two Interactive, zal het verhaal in de allernieuwste Red Dead Redemption game behoorlijk de diepte in gaan. Bij een evenement vertelde Zelnick over het nieuwste deel in de Red Dead-reeks. Hij meldt dat gamers een paar sterke elementen in de Red Dead Redemption 2 story kunnen verwachten en uit mogen kijken naar goede gameplay elementen.

  Red Dead Redemption 2 story brengt western naar het grote publiek

  De grote baas van Take-Two Interactive was erg tevreden over de reactie van gamers op de aankondinging van de game en zag de positieve reacties dan ook niet als een schok. Tevens laat hij weten waarom Take-Two aan de slag is gegaan met een western-game, een genre waar tegenwoordig nog weinig aanleg voor lijkt.

  Zelnick zegt dat weinig mensen verwachten dat een western game zou werken tegenwoordig. Het bedrijf heeft daarentegen het standpunt aangenomen dat dat westerns om de zoveel tijd wel het grote publiek aan kunnen spreken. Take-Two Interactive ziet nu een geschikte kans om een western game uit te brengen.

  De aankondiging van Red Dead Redemption 2 werd in oktober met veel enthousiasme onthaald door gamers over de hele wereld. De game werd aangekondigd voor de PS4 en Xbox One en zou gereleased worden in de herfst van 2017.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.