Red Dead Redemption 2 special edition en flink wat nieuwe screenshots

  Red Dead Redemption 2 is vooralsnog al een enorme hype, terwijl er eigenlijk nog vrij weinig over het spel bekend is. Voor iedereen die het spel een speciaal plekje in zijn kast wil geven, lijkt er goed nieuws op komst te zijn. Rockstar Games maakt bekend binnenkort meer bekend te maken over een Red Dead Redemption 2 special edition.

  Vooralsnog is het niet bekend wat er allemaal in deze special edition komt te zitten. Rockstar Games zal ergens in juni meer laten weten over deze versie van het spel.

  Mogelijk gaat het zelfs om meerdere special editions. Dit blijkt uit de woordkeuze van Rockstar. Zo schreef Rockstar's officiele bericht over ´special editions´, waardoor het lijkt alsof de studio het één en ander van plan is. Naar speculatie bevatten die versies dan in-game downloadable extra's maar het is ook mogelijk dat er fysieke extra's bijkomen.

  In ieder geval valt te hopen dat de special edition tof wordt, zodat hij een plekje kan veroveren in onze special top 10 limited editions. Het is goed mogelijk dat Rockstar Games na al ruim 8 jaar aan de game te hebben gewerkt, nu flink wil uitpakken.

  Red Dead Redemption 2 special edition samen met nieuwe screenshots

  Naast het teasen voor informatie rondom een special edition, zijn er ook nieuwe screenshots vrijgegeven. Op de screenshots zien we onder andere Arthur Morgan, Dutch, John en rest van de Van der Linde gang. Het gaat om 13 nieuwe screenshots.

  Kan jij niet wachten op Red Dead Redemption 2? Dan hebben wij een special klaarstaan waarin we vooruitblikken op dingen waar wij het meeste naar uitkijken bij release.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.