Pre-orders Red Dead Redemption 2 soundtrack op iTunes en Spotify

  Ware fans van Red Dead Redemption 2, opgelet! De pre-order voor het tweede deel van de Red Dead Redemption 2 soundtrack start op iTunes. Ook kun je direct met nieuwe singles aan de slag. Het lijkt hoog tijd te worden om van wat muziek te gaan genieten. Heb je de koptelefoon er al bij gepakt?

  Je kunt namelijk direct luisteren! Naast dat de pre-orders starten, maakt Rockstar het namelijk mogelijk om drie singles direct aan je collectie toe te voegen. Op die manier krijg je vast een voorproefje wat er allemaal mogelijk is met de soundtrack collectie.

  Pre-orders op iTunes van Red Dead Redemption 2 soundtrack

  De nummers die nu al ter download worden aangeboden zijn "Outlaws From The West "van Woody Jackson," Fleeting Joy " van Colin Stetson en Woody Jackson en" Country Pursuits" van Arca en Woody Jackson. Mocht je de nummers niet via iTunes willen downloaden, dan is er ook nog de mogelijkheid om ze via Spotify te streamen. Via Spotify kun je al direct een indruk krijgen wat deze nummers van de Red Dead Redemption 2 soundtrack bieden.

  De muziek van Red Dead Redemption wordt op 9 augustus 2019 in samenwerking met Lakeshore Records uitgegeven. Om de soundtrack nu op iTunes te kunnen pre orderen moet je hier klikken. Je kunt via de volgende links ook Outlaws From The West, Fleeting Joy en Country Pursuits op Spotify vinden.

  Woody Jackson, die aan alle drie de nummers werkte, is een award-winnende muziekcomponist die eerder aan Red Dead Redemption, L.A. Noire and Grand Theft Auto V werkte. De muziek van al deze games werd lovend ontvangen en datzelfde geldt voor de muziek van Red Dead Redemption 2.

  De muziek van Red Dead Redemption 2 verscheen eerder op Spotify en Apple Music.

  Red Dead Redemption 2

  Red Dead Redemption 2 kwam in oktober van 2018 uit. De animaties, realistische vuurgevechten en prachtige muziek wisten onze recensent Roy Rijsdijk volledig omver te blazen. Hij beloonde de game in de Red Dead Redemption 2 review met een 9,8!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.