Red Dead Redemption 2 sale bij Wehkamp: 52.95 euro

    De release van Red Dead Redemption 2 zit er nu echt aan te komen. Aan het einde van deze week, op 26 oktober, is de release van de game. Red Dead Redemption 2 is nu bij Wehkamp in de sale.

    Normaal gesproken betaal je bij Wehkamp 69,95 euro voor de Standard Edition van Red Dead Redemption 2. Op dit moment krijg je maar liefst 24% korting ook al is de game nog niet eens uitgebracht. Je betaalt nu maar 52,95 euro voor Red Dead Redemption 2. De Red Dead Redemption 2 launch trailer is al wel uitgebracht door Rockstar Games.

    Red Dead Redemption 2 bestellen doe je hier!

    Red Dead Redemption 2 sale bij Wehkamp

    Bij andere webwinkels kost de nieuwste game van Rockstar Games gemiddeld 60 euro. De game kost bij Wehkamp normaal gesproken dus iets meer, maar met deze korting heb je alsnog een flinke korting te pakken. Wanneer je de game pre-ordert, krijg je Red Dead Redemption 2 al meteen op de releasedatum binnen.

    De Red Dead Redemption 2 sale bij Wehkamp is nu al van start gegaan en deze aanbieding loopt tot zondag 4 november. Dat wil zeggen dat dat de aanbieding ruim een week loopt.

    Red Dead Online beta in november

    Red Dead Redemption 2 is ontwikkeld door de makers van GTA V, genaamd Rockstar Games. Eerder werd al bekend dat Red Dead Redemption 2 ook een multiplayer modus zal krijgen. Deze modus gaat Red Dead Online heten en speelt zich af in de enorme open wereld waarin ook de verhaalmodus zich afspeelt. De launch van de online modus staat gepland voor november 2018. We hebben ook een overzicht gemaakt van vijf leuke Red Dead Redemption 2 features!

    Red Dead Online zal bij de launch van de game nog niet beschikbaar zijn. Wanneer de modus in november beschikbaar wordt, zal het nog gaan om een beta. Rockstar Games kijkt uit naar deze beta, want dan kan de community feedback geven. Zo kunnen de problemen die Red Dead Online ongetwijfeld met zich meebrengt, meteen kunnen worden aangepakt.

    Red Dead Redemption is op 26 oktober beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

    Red Dead Redemption 2

    Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

    Meer over deze game

    © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.