Red Dead Redemption 2 PS4 Pro bundel aangekondigd

  De Red Dead Redemption 2 PS4 Pro bundel is aangekondigd door Sony. De bundel zal tegelijkertijd met het spel uitkomen op 26 oktober 2018. De bundel zal zowel in de Verenigde Staten als in Europa beschikbaar zijn. In de Verenigde Staten is de adviesprijs voor de bundel 399 dollar.

  Er zullen eind oktober meerdere bundels voor Red Dead Redemption 2 beschikbaar worden gemaakt door PlayStation. Allereerst is daar de 1TB Jet Black PS4 Pro bundel. Hiermee kun je Red Dead Redemption 2 in 4K kwaliteit spelen, maar hiervoor moet je wel een HDR TV hebben. Bij deze bundel krijg je één Dualshock controller en de blu-ray versie van Red Dead Redemption 2.

  Red Dead Redemption 2 PS4 Pro bundels met één controller

  Naast de PlayStation 4 Pro bundels zullen er ook twee verschillende reguliere PlayStation 4 bundels uitkomen. Ten eerste zal de PlayStation 4 bundel met 1TB opslag verkrijgbaar zijn. Hierbij krijg je net als bij de PS4 Pro bundel één Dualshock controller en een Blu-ray versie van Red Dead Redemption 2.

  Ten slotte komt er nog een PlayStation 4 Red Dead Redemption bundel met 500 GB aan opslagruimte. Hierbij krijg je, net als bij de andere twee bundels, een controller en de blu-ray versie van het spel. Helaas is deze versie voorlopig alleen in het Verenigd Koninkrijk te krijgen.

  4K televisie zorgt voor optimale graphics

  Wanneer je de PS4 Pro bundel koopt, heb je heel veel profijt van een 4K HDR TV. De graphics zullen hierdoor ontzettend scherp zijn. Wanneer je een HD TV hebt, zul je bij aanschaf van de PS4 Pro bundel kunnen genieten van de verbeterde kwaliteit door middel van de supersampling feature. Hierdoor worden de beelden met een hoge resolutie gerenderd, waardoor het beeld vloeiender en scherper wordt.

  PlayStation 4 bundel

  Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De bundels zullen op dezelfde dag verschijnen. Er is al een mooie Red Dead Redemption 2 gameplay trailer uitgebracht en wij hebben al een preview geschreven!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.