Nu ook op de PlayStation 4 foto's maken in Red Dead Redemption 2

  Op 5 november kwam Red Dead Redemption 2 eindelijk uit op de PC. Het voegt niet alleen betere grafische opties toe, maar het brengt ook een aantal vernieuwingen met zich mee. Die functies zijn nu ook beschikbaar op de PlayStation 4.

  Heb je altijd al mooie kiekjes willen maken van je bezigheden in Red Dead Redemption 2? Dan heb je mazzel, want spelers op de PlayStation 4 kunnen vanaf nu aan de slag met de gloednieuwe Photo Mode. Met deze functie kan je zelf de camerabewegingen, filters en nog veel meer opties instellen.

  Naast Photo Mode voegt de update nog een aantal andere goodies toe aan de succesvolle titel van Rockstar. Zo kan je bijvoorbeeld op jacht naar criminelen met nieuwe Bounty Hunter Missions en Gang Hideouts en zijn er ook nieuwe wapens en paarden aan de singleplayer-modus toegevoegd.

  Foto’s maken van je bar

  De functies worden geïntroduceerd samen met de Moonshiners-update voor Red Dead Online. In de online modus kan je sinds vrijdag een carrière beginnen als Moonshiner en je eigen alcohol stoken. Uiteraard moet je die ook bij je klanten weten te brengen en zal je de concurrentie moeten uitschakelen in nieuwe Story Missions. Ben jij al aan de slag met de update? Laat het ons weten in de comments!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.