Red Dead Redemption 2 PC trailer toont explosieve actie en grafische verbeteringen

  Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen PC-spelers eindelijk aan de slag met Red Dead Redemption 2. In aanloop naar de release heeft Rockstar alvast een launch trailer uitgebracht voor de PC-versie.

  Eén van de nieuwe mogelijkheden van de PC-versie van Red Dead Redemption 2 zijn natuurlijk de nieuwe, grafische opties. Met alle toeters en bellen aan zal de game er mooier uitzien dan ooit tevoren en Rockstar wil dat aantonen in de actievolle launch trailer. Pas op, de trailer kan spoilers bevatten. Er worden namelijk niet alleen beelden getoond van het Wilde Westen, maar ook van Guarma, een exotisch eiland voor de kust van Cuba.

  Spelers die de game al hebben gekocht via de Rockstar Games Launcher kunnen de titel al pre-loaden, zodat ze op releasedag meteen kunnen spelen. Het kost wel een flink gedeelte van je HDD of SSD, want de game is bijna 110GB groot. Met de pre-purchase krijgen spelers bovendien een gratis Rockstar-game en een aantal andere voordelen. Gaan jullie de PC-versie van Red Dead Redemption 2 in huis halen?

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.