Red Dead Redemption 2 kopen - Vandaag 45 euro bij Game Mania

  Het komt niet vaak voor, maar vandaag kun je Red Dead Redemption 2 kopen met korting. In de afgelopen maanden was de geweldige game van Rockstar Games niet goedkoper dan vijftig euro. Alleen vandaag is de game voor slechts 45 euro te koop bij Game Mania.

  Red Dead Redemption 2 was een van de game waar veel mensen ontzettend naar uit keken. De verwachtingen waren hooggespannen en werden ook nog eens waargemaakt door Rockstar Games. Wij gaven de game zelfs een 9.8 in onze Red Dead Redemption 2 review. Zelfs tijdens Black Friday en tijdens kerst was de game niet echt in de aanbieding. Vaak gingen er een paar euro’s van de prijs af, maar daar komt nu dus verandering in.

  Red Dead Redemption 2 kopen was nooit zo goedkoop

  Red Dead Redemption 2 kun je namelijk voor 45 euro kopen bij Game Mania. Wanneer je deze game wil aanschaffen moet je er wel snel bij zijn, want op is op. De aanbieding geldt zowel voor de PlayStation 4 als de Xbox One versie van de populaire game met Arthur Morgan in de hoofdrol.

  Red Dead Redemption 2 kopen voor 45 euro bij Game Mania!

  Enorm veel te doen in Red Dead Redemption 2

  In Red Dead Redemption 2 ga je aan de slag in een prachtige open wereld die zich uitstrekt over het Wilde Westen. Jij bent Arthur Morgan, onderdeel van de Dutch van der Linde bende. Je bent koelbloedig en hebt alles over voor de andere leden van de groep. Totdat het allemaal vreselijk misgaat. Een mislukte overval zorgt ervoor dat jij en de hele bende op de vlucht moet voor de autoriteiten. Iedereen zit achter je aan, waaronder de FBI en zogenaamde bounty hunters. Het lijkt wel of je nergens meer veilig bent.

  Maar ook wanneer je niet zo zeer geïnteresseerd bent in het verhaal van Red Dead Redemption 2 is er genoeg te doen. Je kunt jagen, vissen of naar de bar gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in Red Dead Redemption 2. Ook kun je de beta van de online modus spelen, waarin onder andere een battle royale modus zit verwerkt.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.